Hitta:

Allmänt (400) Bilder (71) Eric (187) Film (27) Mini (16) Smycken (11) Tävling (11)

söndag 13 juni 2010

Lilleman är hemma igen =)

Helgen har gått fort och lilleman har haft det mysigt i Blekinge. Han har varit super duktig, men det brukar han vara =). Vi har haft en trevlig helg med mycket mys bara jag och Peter samtidigt som vi har fixat saker också. Men det var faktisk rätt skönt att bara ta hand om sig själv. Samtidigt som man saknar Eric väldigt mycket. Igår var vi på 30års kalas och frös som galningar då vi åt ute. Var inte alls skönt men det var god mat. Blev sent och vi kom i säng runt halv 4. Det är man inte alls van vid längre =)

Idag kom lilleman och Katarina och Mats stanna och fika innan de åkte hemåt igen. När de åkte så åkte vi till Media Market och köpte en stereo till Eric. Blev en snygg sak som man kan använda sin iPhone och vanligt USB minne. Super bra!! Eric blev nöjd =)



Tack Katarina & Mats för hjälpen i helgen!!

1 kommentar:

  1. Vi gör gärna om det. Han är en fröjd att passa. Klättrar, pillar, upptäcker nya ställen att utforska, vilka farmor inte tycker är bra. Talar om vad han vill och inte vill med pekar, ljud och ilskna tjut (ibland) speciellt när Eric inte vill äta upp och vi tycker att han ska!
    Han vaknar och vi hör att han ligger och snackar med sig själv. Det är bara att gå och hämta en leende Eric. Nu är det dags att utforska lådor och annat som är spännande rakapparat t.ex.
    Eric är en väldans härlig kille att passa och han är en rackare på att vattna blommor. Jag bävar för den dagen han kan skruva på kranen själv!!!!
    Stor kram från Farmor och farfar Mats
    Ps. snygg sida, Cicci Ds.

    SvaraRadera