Hitta:

Allmänt (400) Bilder (71) Eric (187) Film (27) Mini (16) Smycken (11) Tävling (11)

tisdag 8 september 2009

Snälla sov......

Eric har börjat med sina roligheter igen...vägrar sova!!! Han somnar hur bra som helst på kvällen vid 19. Men efter 1 - 2 timmar sätter det igång. Han skriker och vägrar sova, han höll på till kl 00.30 igår. Vi hade han i vår säng och han var super trött men så fort man la honom ner så skrek han. Utan han fick sitta upp i sängen tills han somna av sig själv. När han väl har somnat så sover han bara 2 - 3 timmar...sen är det igång igen. Känns inte alls kul att lämna bort honom på lördag. Men tur är det jo mamma som ska ha honom och hon klara av det utan några problem.

2 kommentarer:

  1. Din Pappa är hemma så det är lungt

    SvaraRadera
  2. Hmm..det där känner jag igen. Vår lillprins var på samma vis men då vi kortade ner hans vila dagtid så "gick det till sig" o han sov betydligt bättre på nätterna! Kanske värt att testa om ni inte gjort det redan =)

    Vill oxå tipsa om 4st pågående tävlingar hos mig, alla i samarbete med finfina barnbutiker o med finfina priser! Kika gärna in (tävlingarna står till höger på min sida, bara att klicka på bilderna för att komma direkt till dem) o ha en fortsatt trevligt kväll =)

    SvaraRadera