Hitta:

Allmänt (400) Bilder (71) Eric (187) Film (27) Mini (16) Smycken (11) Tävling (11)

tisdag 31 augusti 2010

Trots...


Lilleman har kommit in i trots fasen, han gnäller så fort han ser mig! Känns jätte kul att komma hem ifrån jobbet när en liten skrikig kille möter upp en. Bläää hoppas det snart går över!

Idag har det varit lugnt på jobbet, håller på att skola in en liten kille på vår avdelning. Går riktigt bra!

Sluta tidigt så familjen gick iväg på en lekplats en stund innan middagen. Eric var på helt okej humör. =) Han har varit lugn och duktig hela kvällen, åt upp alla sin mat. Det var han favorit rätt...korv stroganoff. Han kom i säng vid 19 men har inte somnat än för han har kommit på att man kan kasta ut alla saker ifrån sin säng och ropa på mamma. Lilla knäppis...men det sötaste är när Peter går in där då han kastar sig nere och låsas sova =)

1 kommentar:

  1. Kastade ut allt från sängen gjorde unge herrn i Blekinge också och kallade på någon som lät som mamma. Efter som mamma inte var där fick vi gå in och titta till och allt låg på golvet, nappar, kudde, täcke och djur. Eric stod upp i sängen och väntade!
    Härligt!
    När han inte fick som han ville , blev det rak lång på golvet och blev helt plötsligt ledsen? eller arg?, men det gick fort över.

    Vi passar honom jättegärna igen, trots det.

    Kram från farmor och farfar Mats

    SvaraRadera