Hitta:

Allmänt (400) Bilder (71) Eric (187) Film (27) Mini (16) Smycken (11) Tävling (11)

söndag 14 juni 2009

Fredag - Lördag!

Fredag var det bara regn och mer regn. Så jag och lilleman var hemma och tog det lugnt tills Peter kom hem. Då vi gick ner till entre och fika med Adri och Martin. Vi kolla lite i affärer och myste omkring när det regna utanför.

Lördag så var det mys hela dagen =). Åkte in till stan och möte upp Adri och Martin för en dag i stan. Lunch på Gossip, blev god lasagne (ur mycket vitlök i). Kolla runt i affärer och vi åkte hem ifrån stan vid 15.30. Så det blev hem och vila en liten stund innan vi skulle hämta Katarina och Mats. Vi skulle till Vomb och fira Agneta! Vi kom där ifrån vid lite i 23. Sen kväll för lilleman och jag trodde att han skulle sova i alla fall till kl 9, men nästan blev det. Vi vakna kl 8 =)

Idag blir det mys i ute, fint väder =). Nu ligger lilleman helt naken på golvet och luftar smådelarna. Snart ska vi gå ner och handla till veckan.

2 kommentarer:

  1. Det blev ju rätt sent för Eric igår, men han är ju duktig för det är inte mycket gnäll. Hoppas att ni inte får det idag. Ut och gå i det fina vädret!
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Eric är ett 1/2 år idag!!!

    Ett stort GRATTIS från farmor och farfar Mats

    SvaraRadera